Poćetna / Zabava i Zanimljivosti / “Jednom prilikom sam sa dečkom prenoćila u luksuznom hotelu. “

“Jednom prilikom sam sa dečkom prenoćila u luksuznom hotelu. “

Jednom prilikom sam sa dečkom prenoćila u luksuznom hotelu.

Sve je bilo super. Pred spavanje sam otišla da se istuširam, a on je ostao da gleda tv.

Kupajući se u tuš kabini, primjetila sam neku neobičnu ručicu. Naravno zanimalo me šta je to, pa sam sva onako sapunjava povukla, ali se ništa nije promjenilo. Poslije par sekundi povukla sam je opet (ali opet ništa).

Ubrzo se čulo kucanje na vrata od wc-a, bio je to moj dečko govoreci:

“Šta se dešava tamo kod tebe, dva puta me zovu sa recepcije, pitaju je li sve u redu, upalila si nekakav alarm”.

Zatim je nastao glasan smijeh! Dugo mi je trebalo da izađem.

BONUS:

Mujo je u novoj firmi dobio posao šefa. Odmah u startu je odlučio da svima pokaže kako s njim nema zezancije. Šeta se on tako po uredu, a onda ugleda tipa kako nonšalantno se naslanja na zid i samo bleji okolo u prazno. Mujo pomisli evo dobre prilike da svima pokaže kako nema zezancije. Priđe tom tipu pa ga upita: “Kolika je tebi plata?” Tip ga preko volje pogleda pa procijedi: “Stotinu maraka sedmično.”

“Mujo iz džepa izvadi dvjesto maraka i dade ih tipu u ruke: “Evo ti novac za dvije sedmice, a sada se gubi odavdje, ne želim više da te vidim.” Tip uzme pare, sav razočaran slegne ramenima i ode. Svi radnici gledali su u njega izblejenih očiju i otvorenih usta u čudu, a on samozadovoljno upita: “Dobro ljudi, šta je ovo lijeno govno uopšte radilo sve vrijeme u firmi?” Svi počeše da gledaju jedni u druge, pa jedan smogne hrabrosti da kaže: “Donio je pizzu…”

Novi.ba

O admin

Takođe provjerite

Svekrva došla sa mnom i mužem na more, skinula se u minijaturni bikini: svi gledaju u nas i vrište od smijeha, pogledajte pozadinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!