Poćetna / Zadruga / Kijina majka završila na infuziji! Objavljeni detalji: možda nije trebala da ulazi u zadrugu?!

Kijina majka završila na infuziji! Objavljeni detalji: možda nije trebala da ulazi u zadrugu?!

Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković bila je veliko izneađenje kada 6. septembra kročila na vrata Bele kuće, te postala takmičar Zadruge 4, a kako je počela da iznosi neke detalje javno, možda bolje da nije ulazila?

Naime, široj javnosti je poznato koliko je Kristina Kija Kockar vezana za svoju majku, te je Nadica nedavno iznijela sve detalje iz njenog i kćerkinog života.

– Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada kćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta.

Nadica kaže da je njena kćerka imala sretno djetinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem.

– Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mjesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbjedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani.

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od kćerke.

– Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htjela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo – pričala je Nadica ranije za Kurir.

(Espreso.rs)

O admin

Takođe provjerite

Miki ĐuričIć urlao iz petinih žila, izgubio kontrolu: Nadvio se iznad nje, drama u Zadruzi, evo šta se desilo (Video)

Tokom emisije “Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem”, zadrugarke Milica Kemez i Dragana Mitrović Spasojević zaratile ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!