Poćetna / Zadruga / Miki ĐuričIć urlao iz petinih žila, izgubio kontrolu: Nadvio se iznad nje, drama u Zadruzi, evo šta se desilo (Video)

Miki ĐuričIć urlao iz petinih žila, izgubio kontrolu: Nadvio se iznad nje, drama u Zadruzi, evo šta se desilo (Video)

Tokom emisije “Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem”, zadrugarke Milica Kemez i Dragana Mitrović Spasojević zaratile su zbog Tanje kojoj je Kemezova ostavila da vodi njen frizerski salon dok je boravila u “Zadruzi 3”. Kada je Milica izašla iz treće sezone, govorila je kako joj je posao propao zbog Tanje.

Dragana je u jednom trenutku završila u suzama kada je otkrivena njena bolna prošlost. Tada su svi ukućani skočili na noge kako bi je utješili.

Milica je pred svima rekla da je Dragani umrlo dijete, a skoro svi su osudili ovaj postupak Kemezove, koji je Draganu doveo do očaja.

Ona je nakon toga izvedena napolje, kako bi se povratila, a tu se našao i Miki Đuričić koji je na svoj način pokušao da joj pomogne.

Ipak, njegove metode nisu utješne. Poznato je koliko je Miki, tanak sa živcima, pa je mlatio rukama oko zadrugarke i više se derao na nju nego što je tješio.

– Tebe brine šta će reći narod, to su sve debili. O lude žene, smiri se. Jesi gladna da ti napravim jedan sendvičić – pitao je Miki još uvijek urlajući.

– Neću, hvala ti – rekla je Dragana.

– Brineš ti šta će narod reći zbog Milice Kemez – rekao je Miki.

– Ja se tamo ne vraćam, ne mogu – rekla je Dragana.

– Ostani tu, prošetaj malo – rekao je Miki.

Izvor: zadruga.novi.ba

 

O admin

Takođe provjerite

Kijina majka završila na infuziji! Objavljeni detalji: možda nije trebala da ulazi u zadrugu?!

Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković bila je veliko izneađenje kada 6. septembra kročila na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!